Cabell d'ángel
Aquest fruit de la carabassera que ens obsequia amb uns filaments meravellosos que són molt especials, i ho diem perquè o agraden molt o no agraden gens, ens han servit per elaborar una confitura molt interessant i així cuinar aquests pastissos tan propis de la cuina mallorquina.
I com ho feim?
CONFITURA DE CABELL D'ÀNGEL
una carabassa
Sucre
Pell de taronja
Canó de canyella
ELABORACIÓ
1- Tiram la carabassa a terra que es faci a trossos.
2- La posam dins una olla, la cobrim d'aigua i deixem coure durant mitja hora.
3- Quan ha refredat, separem la pasta de la pell, llevam els pinyols i traiem l'aigua que haurà quedat impregnada dins la pasta.
4- Posem dins una olla la pasta de la carabassa, que abans haurem pesat, i per cada quilo de carabassa i hem de posar 800 g de sucre. Mesclam tot i ho deixem reposar durant dues hores.
5- Afegim a la mescla anterior tota la pell d'una taronja i un canó de canyella.
6- Començam a coure tot, durant mitja hora o més, i sense deixar de remenar durant tot el temps perquè no es cremi la confitura.
7- En haver refredat procedirem a repetir el pas número sis, i així ho continuarem fent fins que la confitura i els cabells siguin cuits.
I com ho feim?
CONFITURA DE CABELL D'ÀNGEL
una carabassa
Sucre
Pell de taronja
Canó de canyella
ELABORACIÓ
1- Tiram la carabassa a terra que es faci a trossos.
2- La posam dins una olla, la cobrim d'aigua i deixem coure durant mitja hora.
3- Quan ha refredat, separem la pasta de la pell, llevam els pinyols i traiem l'aigua que haurà quedat impregnada dins la pasta.
4- Posem dins una olla la pasta de la carabassa, que abans haurem pesat, i per cada quilo de carabassa i hem de posar 800 g de sucre. Mesclam tot i ho deixem reposar durant dues hores.
5- Afegim a la mescla anterior tota la pell d'una taronja i un canó de canyella.
6- Començam a coure tot, durant mitja hora o més, i sense deixar de remenar durant tot el temps perquè no es cremi la confitura.
7- En haver refredat procedirem a repetir el pas número sis, i així ho continuarem fent fins que la confitura i els cabells siguin cuits.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada