Mini hamburgueses i pastís de poma

Dolç i salat. De manera estressant arribàrem a oferir una combinació per fer un berenar complet. Això sí, la beguda va a part, però arribarà el moment que en puguem oferir alguna d'elaboració pròpia.

Per a les hamburgueses pocs secrets:
- hamburgueses
- panetets
- ceba
- enciam (en aquest cas, canonges)

La qüestió és coure les hamburgueses i deixar les ceba ben morta. I ja està.

PASTÍS DE POMA

Després d'una prova inicial, no sigui cosa que anunciem una fracàs per anticipat, vàrem fer una coca de poma sobre pasta de fulls.

INGREDIENTS:
- 2 o 3 pomes
- làmina de pasta de fulls
- 3 vermells d'ou
- 125g sucre
- 500 ml llet
- 40g maizena
- 30g ron
- un ou batut
- confitura d'albercoc

PROCEDIMENT
1- Elaborar la crema pastissera mesclant els tres vermells d'ou amb 350ml de llet i dur-ho a ebullició removent constantment i sense parar.
2- En un recipient a part, mesclar els 150 ml de llet restants amb la maizena i abocar-ho amb la mescla anterior quan la primera es posi a bullir. Finalment, quan comenci a espessir, afegir-hi el ron.

3- Llevar el cor de les pomes i laminar-ho com en la fotografia.
4- Estirar la pasta de fulls, posar una capa prima de crema i col·locar les pomes de manera que se superposin unes amb les altres.
5- Pintar la massa que es vegi amb ou batut.
6- Dur-ho al forn a 180ºC fins que les vores de la coca siguin daurades
7.- En ser fred, pintar la coca amb una mescla de confitura d'albercoc dissolta amb un poc d'aigua.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Estopeta o trempó d'hivern

Galletes de tondre

Crespells o risses (com diuen per aquí)