Bona acceptació del primer berenar
El passat divendres vàrem iniciar la venda de berenars elaborats per nosaltres. En aquest cas elaboràrem, després de diverses provatures en dies anteriors, magdalenes i bombons de xocolata amb avellanes. Sentírem molta satisfacció pel resultat final, però sobretot pels comentaris dels nostres professors i professores que trobaren molt bo el berenar oferit.
RECEPTA DE MAGDELENES
3 ous
300g de sucre
190ml oli de gira-sol
200ml de llet
320g de farina integral
Ralladura d'una llimona
Un sobre de llevat químic
Mesclam tots els ingredients respectant l'ordre anterior.
Posam les paperetes de les magdalenes dins motlles metàl·lics a fi d'aconseguir una temperatura homogènia per a tots els costats.
Dipositam la pasta fins a un poc més de la meitat del paperet.
Cobrim el sostre de cada magdalena amb una mica de sucre a fi d'aconseguir una la costra típica i característica.
Enfornam a 180ºC durant uns 12 minuts o fins que siguin daurades per damunt.
RECEPTA DE BOMBONS
100g de muesli cruixent de xocolata
100g d'avellanes
180g de xocolata amb llet
Capolar el muesli amb les avellanes fins a aconseguir bocins petits, però no farina.
Fonem la xocolata i ho mesclam tot.
En tenir una temperatura adequada que ens permeti modelar la massa, amb l'ajuda de dues culleres donam forma de bolla inla deixam acabar de refredar sobre un paper vegetal.
RECEPTA DE MAGDELENES
3 ous
300g de sucre
190ml oli de gira-sol
200ml de llet
320g de farina integral
Ralladura d'una llimona
Un sobre de llevat químic
Mesclam tots els ingredients respectant l'ordre anterior.
Posam les paperetes de les magdalenes dins motlles metàl·lics a fi d'aconseguir una temperatura homogènia per a tots els costats.
Dipositam la pasta fins a un poc més de la meitat del paperet.
Cobrim el sostre de cada magdalena amb una mica de sucre a fi d'aconseguir una la costra típica i característica.
Enfornam a 180ºC durant uns 12 minuts o fins que siguin daurades per damunt.
RECEPTA DE BOMBONS
100g de muesli cruixent de xocolata
100g d'avellanes
180g de xocolata amb llet
Capolar el muesli amb les avellanes fins a aconseguir bocins petits, però no farina.
Fonem la xocolata i ho mesclam tot.
En tenir una temperatura adequada que ens permeti modelar la massa, amb l'ajuda de dues culleres donam forma de bolla inla deixam acabar de refredar sobre un paper vegetal.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada