Un recepta que dúiem endarrer de fer i de trobar atès els records que duien al nostre professor de quan era petit i les monges l'obsequiaven en sortir de la missa d'aigües noves o missa crismal. La sorpresa ha estat el nom, ja que començàrem a investigar i a cercar a partir de "cuina de convent" o "receptes de monges" i no trobàrem el que cercàvem. Fou una professora pollencina que ens parlà de les "galletes de toa", és a dir, de "tosa", la qual amb la seva explicació ens encengué la idea que començava a apagar-se, atesos els mals resultats de la nostra investigació, i a la fi trobàrem la tan desitjada recepta. INGREDIENTS 500g de farina 125g de sucre 125g de saïm (mantega, opcionalment) 1/2 tassa d'oli 2 ous 1 blanc d'ou Mesclam tots els ingredients fins aconseguir una massa suau però no aferradissa (tirant a dura) i la treballam amb una màquina de capolar amb una pletina amb la forma pròpia d'aquestes galletes. 12...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada